Снимки: ДарикШофьор на автомобил с метанова уредба твърди, че е спрян

...
Снимки: ДарикШофьор на автомобил с метанова уредба твърди, че е спрян
Коментари Харесай

Във Варна съставиха акт на шофьор с метанова уредба, вписана в талона

Снимки: Дарик

Шофьор на автомобил с метанова уредба твърди, че е спрян и санкциониран, макар че различното гориво е вписано в талона на колата. Тя е записана през 2011 и от този момент в огромния ваучър участва информацията, че се задвижва и от бензин и от метан. Въпреки това – водачът е глобен, заяви Нова Тв. 

Изетин Реджебов има 20-годишен автомобил. Купил го преди 10 години - импорт от Италия с метанова уредба. Още при първата регистрация в КАТ Варна – в огромният ваучър е написано, че колата се движи с два типа гориво. Затова и Изетин не се тормози, когато стартират всеобщите акции на КАТ за инспекция на колите с уредби за различно гориво, написа dariknews.bg.

 
 В огромния ваучър на колата е било вписано съществуването на два типа гориво.
Заредих си колата на метан станцията и сега, в който желаех да се включа в придвижването преди светофара служителите на реда ме накараха да отбия, споделя Изетин. 

Полицаите му сформират акт за градивно изменение, което се състои в монтиране на метанова уредба.

В огромния ваучър на колата, обаче е вписано, че тя се задвижва и от бензин, и от газ. В дребния ваучър, които е от старите - няма рубрика за типа на горивото. 

 
 В огромния ваучър на колата е било вписано съществуването на два типа гориво.

Нищо не можах да им кажа, тъй като те бяха трима и е в тяхна компетентност, споделя водачът. По думите му даже го предиздвикали да смъкна уредбата и още веднъж да записва колата. 

След съставянето на акта, притежателят отива в сервиз и заплаща за демонтирането на бутилките на колата. Минава отначало механически обзор и вади нови талони в кат. Там към този момент написа, че автомобилът се движи единствено на бензин.
От полицията ревизират случая с Изетин Реджебов. След репортажа от КАТ Варна са съобщили на Изетин Реджебов, че наказателното разпореждане се анулира и може да вземе шофьорски си ваучър без санкция, тъй като не е бил в нарушаване.
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР